بادمجان سرخ شده

گوشت چرخی

تخم مرغ

پیاز و سیر

نمک و فلفل

زردچوبه

(پودر زنجبیل. سبوس برنج. زیره)

 

پیاز و سیر و رنده میکنیم و آبشو میگیریم.

گوشت، بادمجون، و پیاز و سیر رنده شده رو میریزیم تو غذاساز تا کاملا با هم مخلوط بشن.

ادویه‌ها و تخم مرغ رو اضافه میکنیم.

به صورت قاشقی، تو روغن داغ سرخ میکنیم.

 

نکات:

تخم‌مرغ جزو مواد غذا نبود، چون خیلی شل شد خودم اضافه کردم که وا نره!

باید بذاری یه سمتش قشنگ سرخ بشه بعد برگردونی، چون خیییلی شله اگه زیاد باهاش بازی کنی وا میره.

من کنارش گوجه هم کباب کردم و له کردم، با نمک و فلفل و آبلیمو. باحال شد!

 

منبع: سرآشپز پاپیون


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها